miércoles, 18 de enero de 2017

QUIN PREU TÉ EL QUE MENGEM?

Des de mitjans del segle passat fins als nostres dies s'ha incrementat la producció d'aliments industrialitzats, produint així una sobreproducció d'aquestos aliments. 
Aquest fet va començar amb la creació d'algunes cadenes d'alimentació que es convertiren en grans multinacionals de l'anomenada "comida rapida", que consisteix en produir ells mateixos els productes que posteriorment seran consumits, es a dir, controlant tot el procés d'elaboració. El cas més conegut és el de la multinacional MacDonald's.

Per abaratir els costos de producció i obtenir majors benificis, aceleren el creixement dels animals amb una sobrealimentació de blat, produint en alguns casos enfermetats en aquestos produïdes per la bacteria e.coli, per la qual ha hagut víctimes mortals.

La societat d'avui en dia en alguns casos no és conscient, però en alguns casos si, en aquest cas no s'arriba a comprendre com són capaços de menjar aquest tipus de menjar sent conscient d'on prové i de les seves condicions de producció, ja que no val la pena arriscar la nostra salut que no te preu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario